Live

NOUTĂȚI

„Marcas de ayer” și „Sus”, recomandările muzicale de astăzi din Morning ZU

„Marcas de ayer” și „Sus”, recomandările muzicale de astăzi din Morning ZU
Hitul care trezește România și piesa din Torpedoul lui Morar sunt primele recomandările muzicale pe care ți le face Mihai Morar în fiecare zi, în Morning ZU. Astăzi, DJ-ul radio ZU a venit cu două propuneri pe care merită să le adaugi în playlistul tău.
 
Hitul care trezește România a fost „Dime (Marcas de ayer)”
 
Coloană sonoră a serialului „Clona”, piesa lansată de Adriana Mezzadri în 2005, s-a auzit astăzi în Morning ZU. Ți-a ZUper plăcut, iar asta se traduce clar prin reacțiile WOW apărute pe contul de Facebook Radio ZU.
Hai să reascultăm melodia, are un vibe aparte.
 


Torpedoul lui Morar vine cu piesa „Sus”

Grasu XXL și Guess Who ne-au „fericit” cu o „bucată” nouă extrasă din albumul „În labirit”, lansat în toamna lui 2018. Piesa „Sus”, împreună cu videoclip, a fost lansată pe 28 ianuarie. La nici 12 ore de la lansare, Mihai Morar trimite piesa direct în Torpedoul lui Morar.
O ascultăm aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate