Live

NOUTĂȚI

Premiile Latin Grammy 2023 sunt organizate pentru prima oară în afara SUA. În ce țară are loc gala

 Premiile Latin Grammy 2023 sunt organizate pentru prima oară în afara SUA. În ce țară are loc gala

E pentru prima dată când Premiile Latin Grammy nu au loc în SUA. Ediția din 2023 va avea loc în Andaluzia, în sudul Spania, în luna noiembrie.


Încă nu s-a confirmat orașul din Spania unde va avea loc ceremonia, dar organizatorii au dat de înțeles că poate fi Sevilla, deoarece îndeplinește toate cerințele. Mai mult de atât, Sevilla a găzduit Premiile MTV Europe Music Awards în 2019.

„Faptul că Premiile Latin Grammy vor avea loc pentru prima dată în afara Statelor Unite este un motiv de sărbătoare și nu există un loc mai bun decât Andaluzia pentru a celebra acest eveniment”, a declarat Manuel Abud, director executiv al Latin Recording Academy, în cadrul unei conferinţe de presă la Sevilla.

„Cele mai importante vedete ale muzicii latino vor străluci în Andaluzia și vor participa la o mulțime de activități, la care încă lucrăm”, a declarat Președintele Guvernului Regiunii Andaluzia, Juan Manuel Moreno Bonillo.


Anul trecut, protagonista Premiilor Latin Grammy a fost Rosalia, care a câștigat Premiul Latin Grammy pentru „Cel mai bun album al anului”.  

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate