Live

NOUTĂȚI

Cel mai așteptat serial al anului a revenit cu un nou sezon

 Cel mai așteptat serial al anului a revenit cu un nou sezon

Mult așteptatul sezon 6 al serialului „Black Miror” e disponbil acum, pe Netflix.

 
După o pauză de 4 ani, serialul Black Mirror revine cu un nou sezon. „Black Mirror” e o antologie, creată de Charlie Brooker, care explorează latura întunecată a tehnologiei, într-o abordare SF.

Primul epsiod al acestui nou sezon e chiar o parodie a platformei Netflix. Acesta se numește „Joan is Awful” și o prezintă pe Annie Murphy în rolul lui Joan, care descoperă că viața ei e recreată în timp real pe o platformă de streaming preferată de toată lumea, „Streamberry”.

Cel mai lung episod, „Beyond The Sea”, implică doi astronauți care au fost blocați în spațiu. Totuși, ei se pot întâlni cu familiile lor, printr-un robot proiectat pe Terra, datorită tehnologiei de ultimă oră.

Serialul „Black Mirror” ne reamintește că progresul tehnologic nu trebuie să ne facă să ne pierdem umanitatea. De asemenea, e necesar să fim atenți la efectele pe care noile produse tehnologice la au în viața noastră de zi cu zi.

Noul sezon te captivează, șochează și te îndeamnă să fii mai conștient de consecințele progreselor tehnologice.

Unii dintre actorii acestui sezon sunt Aaron Paul din „Breaking Bad”, Josh Hartnett din „Pearl Harbour”, Salma Hayek şi Kate Mara din "House of Cards".
Acum, te lăsăm să-l descoperi singur. Vizionare plăcută!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate