Live

NOUTĂȚI

Lewis Capaldi a lansat albumul „Broken By Desire To Be Heavenly Sent”

Lewis Capaldi a lansat albumul „Broken By Desire To Be Heavenly Sent”

Artistul scoțian, Lewis Capaldi, a lansat cel de-al doilea album din carieră, „Broken By Desire To Be Heavenly Sent”.


Materialul conține 12 piese, printre care 5 single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie: "Someone You Loved", "Before You Go", "Forget Me", "Pointless” și "Wish You The Best".  Piesele „Someone you loved” si „Before You Go” le-ai auzit deja la Radio ZU. 
 
Noul album a fost inspirat din viața artistului, care a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Capaldi a anunțat în luna aprilie a acestui an că suferă de Sindromul Tourette și se gândește să renunțe la muzică dacă simtomele bolii sale nu se vor îmbunătăți.

Despre lupta artistului cu această boală neurologică și despre procesul de creație pentru albumul „Broken by Desire to Be Heavenly Sent” poți afla mai multe dacă urmărești documentarul "Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now" disponibil pe Netflix. 
 
Noul material semnat de Capaldi este disponibil aici și abia așteaptă să fie ascultat. Play!
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate