Live

NOUTĂȚI

Lady Gaga a lansat albumul „Chromatica”. Ascultă-l aici!

Lady Gaga a lansat albumul „Chromatica”. Ascultă-l aici!
Noul album semnat Lady Gaga este în sfârșit aici! Acesta se numește „Chromatica” și ar fi trebuit să vadă lumina zilei pe 10 aprilie 2020. Pandemia de coronavirus a dus la amânarea lansării cu 7 săptămâni, dar așteptarea a luat sfârșit.

„Chromatica” este al șaselea album al artistei. Acesta a fost scris cu intenția de a le aminti fanilor că Lady Gaga este îndrăgostită iremediabil de muzica electronică. Printre temele abordate în melodiile de pe acest material se numără sănătatea mentală, vindecarea și găsirea fericirii în vremuri grele.

Lady Gaga și-a exprimat viziunea colorată în 16 titluri. Printre ele vei găsi colaborări cu Ariana Grande, BLACKPINK și Elton John. Poți asculta albumul în întregime dacă pornești acest playlist: 


Lista completă a pieselor de pe album:
1. Chromatica I
2. Alice
3. Stupid Love
4. Rain on Me (feat. Ariana Grande)
5. Free Woman
6. Fun Tonight
7. Chromatica II
8. 911
9. Plastic Doll
10. Sour Candy (feat. BLACKPINK)
11. Enigma
12. Replay
13. Chromatica III
14. Sine from Above (feat. Elton John)
15. 1000 Doves
16. Babylon
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate