Live

NOUTĂȚI

La mulți ani, Nicole Cherry!

La mulți ani, Nicole Cherry!
Iat-o pe Cireșica! Împlinește 20 de ani.

Astăzi Nicole Cherry „se petrece” și noi o facem împreună cu ea. Multe au fost dățile când bruneta și-a lansat piesele în PREMIERĂ în MORNING ZU. Ne-am „văzut” cu ea și la Forza ZU. Mai tare de atât: suntem convinși că-ți amintești de faptul că piesa numărul 1 din cariera lui Nicole s-a auzit pentru prima dată la ZU.

Vorbim despre....... „Memories”, piesă lansată în iunie 2013 care are deja peste 1 milion și jumătate de vizualizări pe Youtube.

Cea mai recentă vizită a sărbătoritei la ZU s-a lăsat tot cu o PREMIERĂ. „Dansează amândoi” se numește piesa, a fost numărul 1 în Trending Youtube și are deja aproape 400.000 de vizualizări pe contul de youtube Radio ZU.La mulți ani, Nicole Cherry!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate