Live

NOUTĂȚI

Piesă nouă în Torpedoul lui Morar: „Nothing breaks like a heart”

Piesă nouă în Torpedoul lui Morar: „Nothing breaks like a heart”
Piesă nouă în Torpedoul lui Morar și piesă nouă în muzică, în general. Mark Ronson și Miley Cyrus au lansat finally melodia pe care au tot anunțat-o încă din luna mai. Se numește „Nothing breaks like a heart” și intră de astăzi în Torpedoul lui Morar.

„Nothing breaks like a heart” este un cântec la care cei doi artiști lucrează încă din mai 2018. Atunci Mark Ronson și Miley Cyrus anunțau pe Facebook că sunt împreună în studiou și pregătesc ceva foarte foarte tare. O lună mai târziu, Ronson „apăsa” butonul „coming soon”. Pe 29 noiembrie, „Nothing breaks like a heart” se lansa oficial, iar până astăzi are peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube.




Ascultă toate piesele din Torpedoul lui Morar.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate