Live

NOUTĂȚI

La Familia a revenit în FORZĂ. Vezi ce planuri de viitor are trupa!

La Familia a revenit în FORZĂ. Vezi ce planuri de viitor are trupa!
Sișu și Puya vor aduce atmosfera de cartier pe scena celui mai mare concert din România. După 11 ani de pauză, băieții din Sălăjan vor concerta la Forza ZU alături de artiști precum Carla’s Dreams, GuessWho sau Grasu XXL. Așa că, pe 17 iunie vino pe plaja Modern din Constanța ca să cânți tare „Tupeu de borfaș” alături de La Familia. 
 
Trupa de hip-hop lucrează de la începutul anului la un nou album, „Codul Bunelor Maniere”. Pentru acest material, băieții colaborat cu mai mulți invitați: GUZ, Connect-R, Jianu, Rashid, Mahia Beldo și Anastasia. Chiar dacă albumul nu a fost lansat încă, Puya și Sișu au scos deja 3 single-uri; „Curaj”, „FAK” și „În realitate”. Piesele au fost lansate una câte una, în fiecare săptămână, în aceeași zi, la aceeași oră. 
 
Îți faci și tu „Curaj” să asculți mesajul lor?
 

Anul ăsta este special pentru La Familia. Se fac 20 de ani de la prima apariţie oficială pe scenă a trupei. Cu această ocazie, cei doi rapperi au hotărât să readucă proiectul în atenția fanilor. Pe 9 iunie, trupa a plănuit un concert aniversar în Parcul IOR din București, pe insula Artelor. Se anunță o petrecere de zile mari, cu muzica hip-hop, invitați speciali, concursuri de open mic si grafitty.
 

Pe canalele de socializare ale trupei au apărut episoade documentare inspirate din cariera lor, lansări săptămânale ale pieselor de pe următorul album și filmări din concerte. Și nu, nu ne oprim aici cu veștile! Trupa plănuiește și un turneu prin țară anul acesta. 

Frumoasă revenire, La Familia! ZUcces!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate