Live

NOUTĂȚI

Killa Fonic prezintă „Taxi Driver”. Ascultă EP-ul scris și produs în numai 3 zile!

Killa Fonic prezintă „Taxi Driver”. Ascultă EP-ul scris și produs în numai 3 zile!
Faptul că artiștii sunt izolați la domiciliu le oferă mai mult timp să producă muzică. Un exemplu foarte bun în acest sens este Killa Fonic, care tocmai a lansat un nou material.

„Taxi Driver e un short EP ce a plecat de la o noapte lungă în care am revăzut filmul cu același titlu, de Martin Scorsese, fiind fan al acestui regizor. Nu am aprofundat ideea filmului pentru a mă inspira, ci m-am folosit de vibe-ul acestui film, pe care l-am ancorat într-o sesiune de aproape 2 nopți cu Alex 911. Atunci am copt 3 opere în care am concentrat tot vibe-ul nostru, puțin #*! $% și o lingură de De Niro”, a declarat Killa Fonic.

EP-ul a fost scris și produs în numai trei zile, iar Killa Fonic a lucrat pentru realizarea acestui proiect cu 911, producătorul care semnează și hit-ul „Miami Bici”.

Îți lăsăm aici toate cele 3 melodii de pe EP. Audiție plăcută!

1. Polar Express2. Lord de cartier3. Cirque du Soleil x 911PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate