Live

NOUTĂȚI

Justin Bieber a lansat albumul „Justice”. Ascultă-l aici!

Justin Bieber a lansat albumul „Justice”. Ascultă-l aici!
Justin Bieber e pe val! Dacă ai urmărit activitatea lui din ultimii ani, cu siguranță ai văzut că artistul a lansat hit după hit, album după album. Cel mai nou material care îi poartă semnătura se numește „Justice” și a fost lansat pe 19 martie 2021. Acesta a fost scris cu intenția de a aduce muzica mai aproape de toți oamenii care simt efectele singurătății în timpul pandemiei de coronavirus.

Uite ce declară Justin Bieber pe Instagram:

„Într-o perioadă în care există atât de multe nereguli pe această planetă, cu toții ne dorim vindecare și dreptate pentru umanitate. Am compus acest album cu scopul de a conecta oamenii prin muzică, astfel încât să nu se simtă singuri. Suferința, nedreptatea și durerea pot face ca oamenii să se simtă neajutorați. Muzica este un mod minunat de a ne reaminti că nu suntem singuri. Muzica poate fi un mijloc de a relaționa și de a ne conecta unii cu ceilalți. Sunt conșient că nu pot rezolva nedreptatea doar prin muzică, dar știu că că o putem face fiecare în parte. Eu fac doar o mică parte. Partea mea.”

Printre cele 16 titluri, vei găsi colaborări cu Khalid, Chance the Rapper, Burna Boy și Benny Blanco. Poți asculta albumul în întregime dacă pornești acest playlist:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate