Live

NOUTĂȚI

Jenna Ortega, despre sezonul 2 din Wednesday: „Renunțăm la orice ține de romantism. O să fie și mai înfricoșător”

Jenna Ortega, despre sezonul 2 din Wednesday: „Renunțăm la orice ține de romantism. O să fie și mai înfricoșător”

Primul sezon din serialul „Wednesday” s-a bucurat de mulți fani, care așteaptă acum următorul sezon.


Deocamdată, nu sunt prea multe informații despre al doilea sezon, dar știm de la Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday, că intriga serialul se va focusa mult mai mult pe întâmplările horror și mai puțin pe cele romantice. Aceasta a dat ma multe detalii într-un interviu pentru Variety:

„Renunțăm la orice idee de romantism pentru Wednesday, ceea ce e grozav. O să fie și mai înfricoșător! Am contribuit și eu cu idei, pentru că îmi place să mă implic în conturarea personajului pe care îl joc.”, a declarat Jenna Ortega despre noul sezon.

În primul sezon, personajul Wednesday a fost într-un triunghi amoros cu Tyler și Xavier. În noul sezon, probabil că singurul triunghi va fi unul horror, poate Triunghiul Bermudelor? De la Wednesday ne putem aștepta la orice e dark și înfricoșător. 

Stay tuned pe ZU, pentru mai multe noutăți despre serialele tale preferate!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate