Live

NOUTĂȚI

Ioana Ignat și Marius Moga lansează prima piesă împreună - „În Capul Meu”

Ioana Ignat și Marius Moga lansează prima piesă împreună - „În Capul Meu”

Ioana Ignat și Marius Moga își unesc forțele și pasiunea pentru muzică în prima lor colaborare - "În Capul Meu".


Această piesă captivantă și emoționantă explorează complexitatea și profunzimea sentimentelor într-o relație, aducând în prim-plan gândurile și emoțiile care se perindă în mintea noastră atunci când suntem îndrăgostiți.
 
„În Capul Meu” reprezintă rezultatul unei colaborări creative între Ioana Ignat și Marius Moga, doi artiști talentați și apreciați în industria muzicală românească. Piesă îmbină armonios un sound specific celor doi artiști, alături de o temă cunoscută, Breeze – La Plage, oferindu-le ascultătorilor o experiență muzicală captivantă și memorabilă.
 
Despre această colaborare, Ioana Ignat a declarat: „Sunt foarte încântată de colaborarea cu Marius Moga. Când vine vorba de muzică mă las încrezătoare pe mâinile lui. Piesa În Capul Meu este perfectă pentru gusturile mele, e dinamică și plină de viață, iar la mine în casă se ascultă pe repeat. Îmi doresc să vă binedispună și pe voi în aceeași măsură.
 
Marius Moga a adăugat: "„Cu Ioana Ignat și Marius Mirică, cu care am co-produs piesa asta, am căutat să aducem împreună cele mai bune elemente ale stilurilor noastre pentru a produce ceva cu adevărat special.”

Refrenul este catchy, așa că e posibil să rămână în capul tău ceva timp. Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate