Live

NOUTĂȚI

Glastonbury 2023. Elton John a concertat pentru ultima dată în Regatul Unit

 Glastonbury 2023. Elton John a concertat pentru ultima dată în Regatul Unit

La vârsta de 76 de ani, Elton John a urcat pe scena Festivalului Glastonbury, unde a concertat pentru ultima dată în Regatul Unit.  


Glastonbury, cel mai cunoscut festival în aer liber din UK, a început pe 21 iunie și s-a terminat ieri, cu un concert de neuitat ținut de Elton John.

„Este pentru prima dată când sunt invitat să cânt la Glastonbury. A venit la momentul potrivit, cred în destin şi cred că cel mai minunat mod de a mă despărți de publicul britanic e aici, la Glastonbury”, a spus Elton John, într-un interviu pentru BBC.

Acesta și-a început show-ul cu „Pinball Wizard" și a continuat cu celelalte piese de succes ale lui: „Your Song”, „Candle In The Wind”, „Crocodile Rock” şi „I'm Still Standing”.

„M-am distrat de minune. Nu vă voi uita niciodată, rămâneți în mintea și în sufletul meu. Aţi fost incredibili!”, le-a spus artistul fanilor, la Festivalul Glastonbury.  

Artistul și-a început turneul de adio, denumit „Farewell Yellow Brick Road”, în 2018, doar că acesta fost pus pe pauză din cauza pandemiei. Acesta se va încheia pe 8 iulie, la Stockholm.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate