Live

NOUTĂȚI

Ioana Ignat a lansat single-ul „Te caut iar”

Ioana Ignat a lansat single-ul „Te caut iar”

Ioana Ignat lansează piesa „Te caut iar”, o piesă despre o poveste de dragoste încheiată. „Te caut iar” este una dintre melodiile care se vor găsi pe primul material discografic al artistei, care urmează să fie lansat în decursul acestui an.


Despre cea mai nouă lansare, Ioana Ignat declară: „Piesa „Te caut iar” este o creație muzicală de care sunt foarte mândră. Am colaborat pentru piesa asta cu o echipă tare mișto, cu care deja am zeci de sesiuni făcute. Îndrăgesc această creație tare mult și abia aștept să o cânt live.”

Muzica și versurile piesei aparțin Ioanei Ignat, artista fiind cunoscută pentru talentul său în compunerea muzicii, ia pe partea de producție a lucrat alături de Ionescu Nicolae Daniel și Kiseleff Adrian, iar mix&master-ul aparține lui Mădălin Roșioru.

În toamna anului trecut, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul „If Tomorrow Never Comes”, pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale.

În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2022, Ioana Ignat propune lansarea primului album discografic și lansează piesa „Lângă inima ta”, parte din album.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate