Live

NOUTĂȚI

Cine e Theodor Andrei, tânărul care va reprezenta România la Eurovision. A compus peste 100 de piese

 Cine e Theodor Andrei, tânărul care va reprezenta România la Eurovision. A compus peste 100 de piese

Theodor Andrei va reprezenta România la concursul Eurovision 2023, care va avea loc în Marea Britanie, la Liverpool.


Ce repede trece timpul și am ajuns la o nouă finală a Selecției Naționale Eurovision! Fiecare participant a sperat la acel loc pe scena din Liverpool, însă doar unul a reușit să cucerească publicul.

Cântărețul Theodor Andrei a primit cele mai multe voturi de la public și a câștigat finala Selecției Naționale cu melodia „D.G.T. (Off and On)”.

„Cred că trebuie să ducem la Eurovision arta pentru artă, nu arta pentru TikTok“, a spus Theodor Andrei înainte de a urca pe scenă.

Theodor Andrei are 18 ani, a obținut peste 200 de premii la festivaluri naționale și internaționale de muzică și a compus peste 100 de piese.Tânărul artist nu e doar solist. E și compozitor, textier, ochestrator și actor. În 2022 a primit Premiul Myosotis, pentru piesa „Artist”.

Semifinalele Eurovision Song Contest 2023 sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala - pe 13 mai 2023.

Mult succes, Theodor Andrei! Îți ținem pumnii!

Ascultă aici piesa care va reprezenta România la Eurovision 2023!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate