Live

NOUTĂȚI

Învață cum să te speli corect pe mâini cu această melodie de 1 minut de la HaHaHa Production

Învață cum să te speli corect pe mâini cu această melodie de 1 minut de la HaHaHa Production
HaHaHa Production este casa de producție muzicală unde Smiley își face de cap. Asta în caz că nu știai. Echipa lor de producători a venit cu o soluție în stil propriu pentru a promova un stil de viață cât mai curat în aceste vremuri „dominate” de Coronavirus. Este vorba de un gest simplu, dar eficient: spălatul pe mâini.

Echipa HaHaHa Production a compus un cântecel de 1 minut, ușor de înțeles și ușor de reținut. Urmărește-l și vei afla în 60 de secunde cum să te speli corect pe mâini ca să eviți posibile contaminări.PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
DJ-ii Radio ZU încă transmit din studio. Te-ai plictisit acasă? Scrie-le pe WhatsApp la 0747 22 1815 sau ascultă-ne pe radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate