Live

NOUTĂȚI

INNA stabilește un nou record: 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify

INNA stabilește un nou record: 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify

INNA marchează un nou prag important în cariera sa: artista are peste 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify, rezultat al unei discografii care include numeroase hituri cunoscute la nivel internațional, dar și colaborări cu artiști de top din întreaga lume.

 

De curând, ea a acceptat invitația Spotify și s-a alăturat cu mândrie noului lor proiect, EQUAL, o inițiativă globală care urmărește să amplifice munca artistelor din întreaga lume. Utilizatorii Spotify pot accesa EQUAL Hub și pot explora creațiile femeilor din peste 180 de piețe, inclusiv Africa, Italia și Argentina. Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume.

 

De-a lungul anilor, muzica INNEI a cucerit topurile radio și TV atât în România, cât și internațional, a fost integrată pe coloana sonoră a unor filme și seriale precum ”Spy”, ”Pitch Perfect 2”, ”Elite”, ”Beauty and the Beast”, dar și în jocuri video precum ”Just Dance”. Totodată, hiturile artistei s-au auzit pe mari scene din Europa, Statele Unite ale Americii, Mexic, Japonia, Canada.

 

Cea mai recentă colaborare a INNEI cu R3hab și Sash! pentru piesa ”Rock My Body” este pe locul 11 în topurile radio din Franța și inclusă în playlisturile altor radiouri din Italia, Norvegia, Suedia, Olanda, cu peste 12.6 milioane de ascultări pe Spotify. Piesa este pe locul 11 pe Shazam Dance și tot pe 11 pe Shazam Franța. Rock My Body” marchează prima colaborare a INNEI cu R3hab, DJ și producător olandez/marocan, locul 13 în top 100 DJ Mag.

 

De asemenea, Ruleta” a depășit 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, alături de ”Yalla” care are peste 460 milioane de vizualizări, Bad Boys” peste 250 de milioane de vizualizări sau ”Cola Song” peste 260 de milioane de vizualizări.

 



 

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a trecut un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate