Live

NOUTĂȚI

INNA a lansat cea de-a doua parte a albumului „Just Dance”. Ascultă piesele aici!

INNA a lansat cea de-a doua parte a albumului „Just Dance”. Ascultă piesele aici!

INNA revine cu cea de-a doua parte a albumului “Just Dance”, care include 5 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House.

 
”Just Dance #DQH2” continuă direcția electronic dance a primei părți și surprinde noua viziune a artistei asupra acestui gen. Tracklist-ul include 5 piese: „Can’t Give You Up”, „Follow Me”, „In My Mind”, „Que Dolor” și „Queen of the Club”. Piesele au fost scrise de  INNA, Adelina Stîngă (Iraida), Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi.
 
Prima parte a albumului include 6 piese precum I'll Be There", "Just Dance", "Nothing I Won't Do", "Something About You", "Start a Fire" și "We Should Get Lost”, adevărate imnuri eclectice pentru petreceri. 

De curând, artista a susținut un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan în fața a peste 373 000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi. 
 
În 2022, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit). 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate