Live

NOUTĂȚI

TRAILER | Jennifer Lopez joacă în filmul „The Mother”. Când se lansează pe Netflix

 TRAILER | Jennifer Lopez joacă în filmul „The Mother”. Când se lansează pe Netflix

Jenny from the Block is back! Actrița și cântăreața Jennifer Lopez joacă rolul principal în filmul „The Mother”, marca Netflix.


Aceasta va juca alături de Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci şi Gael Garcia Bernal. Filmul „The Mother” va fi difuzat pe Netflix din 12 mai.

Jennifer Lopez joacă rolul unei asasine care iese din locul de unde se ascunde, pentru a-și proteja fiica pe care a părăsit-o cu ceva ani în urmă. Asta sună a muuultă acțiune!

Mai țineți minte când Jennifer Lopez a lansat piesa „Ain't Your Mama”? Ei, acum s-a răzgândit și va fi „The Mother”, în filmul care se lansează curând.

Urmărește aici trailer-ul oficial al filmului! 



Printre filmele în care a mai jucat artista se numără „Mărită-te cu mine”, „Hustlers”, „Soacra mea e o scorpie” și „Plan de rezervă”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate