Live

NOUTĂȚI

Încep filmările pentru o nouă producție cinematografică despre Michael Jackson

Încep filmările pentru o nouă producție cinematografică despre Michael Jackson

Anul 2023 începe cu filme noi, cum e „Michael”, o producție cinematografică despre viața artistului Michael Jackson. 

 
Filmul „Michael” va fi regizat de Antoine Fuqua, care a regizat până acum zeci de filme. A început în 1998 cu „The Replacement Killers” și a devenit cunoscut datorită filmului „Training Day” din 2001.
 
„Ne simţim foarte norocoşi că a ales «Michael» drept următorul său proiect.Talentul şi angajamentul său faţă de meserie vor face din «Michael» un film de neuitat", a declarat Joe Drake, preşedintele Lionsgate Motion Picture Group, care va distribui filmul la nivel mondial.
 
În noul film, regizorul va pune în lumină toate aspectele vieții lui Michael Jackson, drame, performanțe și alte momente emblematice din cariera lui. 
 
„Primele producții din cariera mea au fost videoclipuri muzicale și încă simt că îmbinarea filmului cu muzica este o parte însemnată a ceea ce sunt. Pentru mine, nu există niciun alt artist cu puterea, carisma și geniul muzical absolut al lui Michael Jackson. Am fost influențat să fac videoclipuri muzicale urmărindu-i activitatea - primul artist de culoare care a cântat în heavy rotation pe MTV. Muzica lui și acele imagini fac parte din viziunea mea asupra lumii, iar șansa de a-i spune povestea pe ecran alături de muzica lui a fost de neratat" , a spus regizorul Antoine Fuqua.
 
Producătorul filmului „Michael” e Graham King, cel care a produs „Bohemian Rhapsody” şi a câştigat un Oscar cu „The Departed”. Cu siguranță va fi un film de neuitat!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate