Live

NOUTĂȚI

Fain & Simplu Podcast | Mihai Morar: „Am citit cartea Prințului Harry și mi-am schimbat părerea”

Fain & Simplu Podcast | Mihai Morar: „Am citit cartea Prințului Harry și mi-am schimbat părerea”

Mihai Morar a lansat un episod special despre cartea Prințului Harry, „Rezervă”, care a intrat în Guiness World Records, devenind cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile.


În noul episod Fain & Simplu, Mihai Morar încearcă să-l înțeleagă pe „Micul Prinț” care nu va fi niciodată Rege. După cele 455 de pagini citite, au urmat o serie de întrebări rostite de Mihai, ca și cum l-ar fi avut invitat la podcast pe Prințul Harry.

Autobiografia lui Harry vine cu dezvăluiri despre viața și familia lui, despre cum l-a afectat faptul că e doar o rezervă pentru prințul moștenitor, despre cum a crescut știind că s-a născut pentru a-i dona fratelui mai mare, prințul William, un organ, în cazul în care ar fi avut nevoie.

La finalul episodului, Mihai Morar a vorbit despre morala desprinsă din cartea Prințului Harry:

„Harry e un om care în 455 de pagini urlă că e rănit. Sper ca niciunul dintre noi să nu ne simțim rezerve în viețile noastre. Iar cea mai bună terapie pentru a nu te simți inferior în propria viață, într-o relație, e terapia lui «Ține-mă strâns în brațe». Așa că certați sau necertați, răniți sau nu, căutați și oferiți îmbrățișările. Îmbrățisările creează relații mai bune. Relațiile de dragoste mai bune înseamnă familii mai bune. Când familiile sunt mai bune înseamnă că avem și comunități mai bune, o lume mai sănătoasă în care nimeni nu merită niciodată să se simtă rezervă.”, a spus Mihai Morar în noul episod Fain & Simplu.

Ascultă aici podcastul despre povestea Prințului Harry și ce putem învăța din aceasta! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate