Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 6 piese noi din playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

ASCULTĂ: 6 piese noi din playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

Tu alegi să fii ZU, iar noi avem grijă să punem în playlist hiturile tale preferate. 

 

E vară, e soare și avem hituri noi în difuzoare! 
 
De astăzi, o poți asculta la ZU pe Emily Istrate, o tânără artistă din Republica Moldova care a participat la multe concursuri muzicale naționale și internaționale. Recent, a lansat piesa „În mintea mea”. I-am dat primul play la Morning ZU, la Torpedoul lui Morar, iar astăzi a intrat și în playlist-ul ZU. Acum sperăm să intre și în mintea ta. 
 

Fly Poject aduce vibe-ul verii în difuzoare cu piesa „Copacabana”, iar EMAA și Macanache ne invită să dăm skip la griji cu noua lor piesă, „Cât mai lejer”.
 
 
Bebe Rexha și Snoop Dogg ne invită la o plimbare prin universul muzical cu piesa „Satellite”, iar Farruko și Marshmello dau party la noi în playlist cu piesa „Esta Vida”.
 


Dacă inima ta bate în ritmuri reggaeton, avem pentru tine o piesă de la AriBeatz cu Ozuna, Sfera Ebbasta și GIMS, „Mirage”.
 

Cam atât pentru săptămâna asta. Rămâi aproape de frecvența ta preferată și nu uita: hiturile se ascultă la ZU! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate