Live

NOUTĂȚI

Filmul Barbie a pierdut prima poziție în box office. Ce film i-a luat locul

Filmul Barbie a pierdut prima poziție în box office. Ce film i-a luat locul
 

După o lună de glorie, filmul Barbie a fost detronat în box-office-ul nord-american.


Barbie, filmul care a făcut furori în cinematografele din toată lumea, în ultimele luni, a fost detronat în box office-ul nord-american de către un nou film cu supereroi.

„Blue Beetle” e pelicula care, acum, ocupă primul loc în acest clasament al filmelor cu cele mai mari încasări. Acesta a obţinut încasări de 25,4 milioane de dolari în cinematografele americane şi canadiene pe durata weekendului trecut. Astfel că  filmul Barbie coboară pe locul al doilea, în cel de-al cincilea weekend de proiecţii în America de Nord, cu încasări de 21,5 milioane de dolari.

Acest film nou cu supereroi e regizat de Angel Manuel Soto. „Blue Beetle” îl are în centrul atenției pe Jaime Reyes (jucat de actorul american Xolo Mariduena), absolvent de facultate, care este ales să devină gazda simbiotică a unei străvechi relicve biotehnologice extraterestre, care îl transformă într-un supererou, cu numele de Blue Beetle.

Urmărește trailer-ul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate