Live

NOUTĂȚI

Așa sună piesa care a cucerit TikTok-ul

Așa sună piesa care a cucerit TikTok-ul

O piesă cântată în numele iubirii a strâns 100 K de videoclipuri pe TikTok, ale oamenilor îndrăgostiți de o anumită persoană sau chiar de acest cântec.


Adi Istrate e un artist nou în industria muzicală și de curând a lansat o piesă de succes. Se numește „Totul meu” și e o declarație de dragoste, pe care Adi a scris-o vers cu vers.  

„E o piesă pentru iubire, pentru iubirea de toate felurile”, a spus Adi Istrate.

Mulți îndrăgostiți s-au regăsit în piesa „Totul meu”. 100 K de videoclipuri au fost realizate pe TikTok, pe sound-ul piesei „Totul meu”.
@nicolecherry Anastasia mea❤️ #mybaby #daughter #fyp #love ♬ ADI Totul meu - Versuri cu Viteză ⚡️

Recent, Adi Istrate a lansat o nouă variantă a piesei, în colaborare cu Holy Molly.

,,Holy mi-a lăsat un comentariu pe TikTok și așa mi-a venit ideea să fac o altă variantă cu ea. Ne-am gândit că dacă tot facem varianta asta împreună, să fie puțin diferită și am schimbat câteva lucruri pentru toți îndrăgostiții.” – Adi Istrate

,,Piesa care a înnebunit TikTok-ul și care a devenit imnul tuturor poveștilor de dragoste a ajuns și la mine. Și este o bucurie imensă să cânt alături de Adi Istrate, un writer cu care am scris mereu atât de frumos și un artist în care am toată încrederea. Sper ca piesa asta să îmbrățișeze toate inimile cu iubire!”, ne spune Holy Molly.


Ascultă piesa aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate