Live

NOUTĂȚI

Felicitări! Rihanna și A$AP Rocky urmează să fie părinți

Felicitări! Rihanna și A$AP Rocky urmează să fie părinți
Vești bune! Știți că ne întrebam când mai lansează piese noi Rihanna? Ei bine, artista a fost ocupată cu prima ei sarcină cu A$AP Rocky. 
 
Rihanna a anunțat că este însărcinată cu A$AP Rocky! În acest weekend, cei doi au avut o ședință foto în Harlem, New York, locul unde a copilărit Rocky. Artista a pozat cu burtica la vedere, iar presa a avut și ea o vedere bună. După întrebările jurnaliștilor, artista a confirmat că ea și iubitul ei așteaptă un copil. Îți lăsăm aici poze cu toți trei! 

Sursă: people.com
 
Artista cu hitul „Love on the brain” are acum „Baby on the brain” și se pregătește pentru viața de părinte. Felicitări, Riri & Rocky! Așteptăm invitație la botez și hituri noi! 
 
 
 
 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate