Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Toate piesele lansate de artiștii români în luna ianuarie 2022

ASCULTĂ: Toate piesele lansate de artiștii români în luna ianuarie 2022

Prima lună din 2022 se pregătește să plece, dar ne lasă piese românești noi, de care să ne bucurăm tot anul. 
 

„De-ar vorbi inima”, ar spune că ne place foarte tare noua piesă de la 3 Sud Est. Luna asta, am devenit și „Victima” noului single Carla’s Dreams, pentru că îl avem pe repeat, mai ales în variantă LIVE la Morning ZU. Tot în ianuarie, Smiley s-a lăsat „Purtat de vânt” și a lansat o piesă care te încurajează să-ți îndrepți atenția către ceea ce contează în viață. Iar Andra, „Pas cu pas”, ne-a adus un nou hit despre iubire, care ne face pielea de găină. A fost o lună productivă, nu? 
 
Printre piesele lansate în luna ianuarie se numără și colaborări care ne-au surprins, cum ar fi Cabron feat. Theo Rose, DJ Project feat. EMAA. Piesa „Fructul interzis” de la Cabron și Theo Rose am ascultat-o LIVE la Morning ZU și se pare că v-a plăcut atât de tare încât a ajuns în trending pe YouTube.
 
Să nu uităm că Olivia Addams a lansat prima ei piesă în limba română. Se numește „Scrisori în minor” și creează dependență. O poți asculta aici, alături de celelalte piese lansate de artiștii români în luna ianuarie. Play!
 
1. Andra - Pas Cu Pas2. Carla's Dreams - Victima3. Smiley - Purtat de vânt4. Cabron feat. Theo Rose - Fructul interzis5. DJ Project feat. EMAA - La Timpul Lor6. 3 Sud Est - De-ar vorbi inima7. Olivia Addams - Scrisori în minor (by Carla's Dreams)8. Marius Moga - O Dorință9. Lora - Loc de 2
 10. DJ Sava - Shisha
11. Connect-R - Contagios
 12. Edward Maya - Kiss Me Darling 13. DARA X Matteo - Call me14. Guz - Copii
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate