Live

NOUTĂȚI

Felicitări, Lady Gaga! ZUper succes la Premiile Grammy 2019

Felicitări, Lady Gaga! ZUper succes la Premiile Grammy 2019
Este indubitabil începutul de an perfect pentru Lady Gaga. Artista a reușit să câștige două premii Grammy la ediția de anul acesta. 
Piesa „Shallow”, duetul pe care l-a înregistrat cu Bradley Cooper ca și coloană sonoră a peliculei „A Star Is Born”, i-a adus premiul pentru Cea mai bună interpretare a unui duet pop. De asemenea, blonda a mai fost recompensată pentru Cea mai bună interpretare pop cu single-ul „Joanne”.
 
„Nu o să pot purta make-up în seara asta!”, a declarat artista înainte să înceapă festivitate de decernare a premiilor Grammy 20019 și a avut dreptate. Cele două premii pe care le-a câștigat au emoționat-o până la lacrimi. „Sunt copleșită. Mulțumesc pentru cele două premii Grammy pe care le-am câștigat în seara asta. Să câștig un astfel de premiu pentru „Joanne” este mai mult decât ne-am putut imagina eu și familia mea”, a declarat artista atunci când s-a dus să-și ridice premiul.

La fel de emoționată a fost și când a ridicat premiul pentru interpretarea piesei „Shallow”, însă de această dată mesajul i-a fost transmis direct partenerului ei, Bradley Cooper. „Bradley, iubesc să cânt această melodie cu tine!”.
 
Ascultă cele două piese cântate de Lady Gaga, melodii premiate în cadrul Premiilor Grammy 2019:




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate