Live

NOUTĂȚI

La mulți ani, What´s Up! Vezi cele mai tari apariții ale artistului la ZU!

La mulți ani, What´s Up! Vezi cele mai tari apariții ale artistului la ZU!
Zi zuper importantă pentru What's Up.
Astăzi artistul împlinește 30 de ani și noi ne-am adus aminte de acele multe momente mișto pe care le-am petrecut cu Whatzy în studioul Morning ZU.

Hai să le revedem împreună mai jos.











Playlistul complet cu momentele LIVE cu What's Up la Radio ZU îl găsești pe Youtube Radio ZU.

În altă ordine de idei, artistul s-a bucurat aseară de o petrecere surpriză organizată de ziua lui. Motivul perfect pentru a lansat și cea mai nouă piesă pe care o cântă împreună cu JO, melodie care se numește „CuBanii”.

„Piesa asta a apărut atât de natural, încât nu știu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine și cred că a reușit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire și să «învețe» ce este cu adevărat important în această viață”, declara What’s UP.

Ascultă piesa aici:



Și, dacă tot am povestit despre petrecere, hai să ne bucurăm și de câteva foto de la eveniment.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate