Live

NOUTĂȚI

Nicole Cherry, despre povestea nespusă a hitului „Memories”

Nicole Cherry, despre povestea nespusă a hitului „Memories”

Viața de artist nu e scutită de obstacole și dezamăgiri, iar despre asta povestește Nicole Cherry în noul episod Fain & Simplu cu Mihai Morar.


 
Nicole Cherry este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Are în spate aproape 10 ani de carieră, iar drumul ei spre afirmare nu a fost deloc ușor.

Nicole s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani cu piesa „Memories” care a făcut-o popstar peste noapte. Dar a și transformat-o, instant, într-un copil vedetă. Însă povestea din spatele melodiei este departe de a fi una roz. Debutul ei în muzică i-a adus pe lângă succes și dezamăgiri.
 
Uite ce spune artista despre momentul în care a lansat prima ei piesă:

„În momentul ăla nu știam, era mică, îmi doream doar să mă fac auzită și să mi se confirme că nu visam....”
”Eu vreau ca muzica mea să fie ascultată și să ajung la sufletul omului”.
 
Despre povestea nespusă din spatele hitului „Memories”, cum a trebuit să își plătească libertatea pentru a avea în continuare o carieră muzicală și câți bani a făcut din această piesă, precum și multe alte lucruri din cariera lui Nicole Cherry, afli în noul podcast Fain & Simplu cu Mihai Morar.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate