Live

NOUTĂȚI

Eurovision 2023 | România intră în concurs pe poziţia a treia

Eurovision 2023 | România intră în concurs pe poziţia a treia

Organizatorii Eurovision au anunțat ordinea intrării în concurs pentru cele două semifinale, care au loc pe 9 și 11 mai la Liverpool.


România concurează cu numărul 3 în a doua semifinală din competiție. Sperăm ca acest număr să fie cu noroc pentru Theodor Andrei, reprezentantul nostru la Eurovision.

În prima semifinală vor cânta artiştii din: Norvegia, Malta, Serbia, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croaţia, Elveţia, Israel, Moldova, Suedia, Azerbaidjan, Republica Cehă, Regatul Ţărilor de Jos, Finlanda.

În cea de-a doua semifinală vor cânta artiştii din: Danemarca, Armenia, România, Estonia, Belgia, Cipru, Islanda, Grecia, Polonia, Slovenia, Goergia, San Marino, Austria, Albania, Lituania, Australia.

Mult succes, Theodor Andrei! Îți ținem pumnii!

Ascultă aici piesa care va reprezenta România la Eurovision 2023!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate