Live

NOUTĂȚI

Eurovision 2022: Delegația României a decolat spre Torino

Eurovision 2022: Delegația României a decolat spre Torino

WRS, reprezentatul României la Eurovision, a decolat către Torino, locul de unde sperăm să se întoarcă cu un ZUper loc în finala concursului! 
 

Artistul va reprezenta România pe marea scenă de la Torino cu piesa „Llamame”, pe data de 12 mai. În drumul spre Torino, artistul a susținut un recital în incinta aeroportului Otopeni, la care au fost prezenți numeroși fani. 
 
Parcă nu îmi vine să cred că a venit ziua deplasării la Torino! Abia aştept să văd ce ne aşteaptă în următoarele două săptămâni şi sunt sigur că o să fie o experienţă minunată. Sunt extraordinar de recunoscător pentru tot ce mi s-a întâmplat în ultimele luni şi pentru ce urmează, pot să spun că pentru asta m-am pregătit. Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să vă placă ceea ce v-am pregătit. Torino, here I come!”, a declarat WRS la plecarea spre Italia. 
 
Anul acesta concursul Eurovision are loc la Torino, Italia, pe data de 10 mai, unde vor participa 42 de țări: 18 concurează în prima semifinală (10 mai), iar 18 – în cea de-a doua semifinală (12 mai). 

Îți ținem pumnii, WRS! Succes! :) 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate