Live

NOUTĂȚI

Este oficial! The Weeknd este cel mai popular artist al planetei

Este oficial! The Weeknd este cel mai popular artist al planetei

The Weeknd este un artist de Cartea Recordurilor! Cântărețul canadian a fost recompensat cu premiul Guinness, fiind numit cel mai popular artist al planetei. 

 
The Weeknd e pe val! Artistul canadian în vârstă de 33 de ani, pe numele real Abel Tesfaye, este oficial cel mai popular muzician al planetei. Acest titlu este unul binemeritat după succesul său din ultimii ani.
 
 Artistul a mai înregistrat două recorduri mondiale înainte, după ce a devenit singurul artist din lume cu peste 100 de milioane de ascultători lunari pe Spotify, în prezent având 114 milioane de ascultători. Melodia „Blinding Lights” este cea mai ascultată melodie pe Spotify din toate timpurile, înregistrând peste 3.4 miliarde de ascultări. 
 
The Weeknd s-a detașat considerabil de ceilalți artiști din top. Shakira se află pe locul al doilea, cu 81.6 milioane, Ariana Grande, pe locul al treilea, cu 80.6 milioane de ascultători. Pe locurile 4 și 5 se situează Taylor Swift, cu 80.2 milioane de ascultători și Rihanna, cu 78.5 milioane de ascultători. 
 
Felicitări, The Weeknd!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate