Live

NOUTĂȚI

Ce se întâmplă cu muzica de pe Instagram?

 Ce se întâmplă cu muzica de pe Instagram?

Zilelele acestea, dacă ai încercat să postezi un story cu o piesă anume, probabil că ai întâmpinat probleme. Situația e temporară și iată care e motivul!


Creatorul de conținut Amy Marietta a share-uit un video în care vorbește despre noutățile aplicației Instagram. Aceasta a distribuit mai multe recomandări, pe care le-a primit de la compania Instagram. Printre acestea se numără și aspectele legate de conținutul audio.

Instagram încurajează folosirea conținutului audio de pe această platformă și nu a celui din alte aplicații, cum ar fi TikTok.

Așa că Instagram face curățenie de primăvară prin conținutul muzical, pentru a se asigura că există drepturi de distribuire și utilizare pentru fiecare piesă.

Prin urmare, algoritmul acestei aplicații favorizează conținutul care folosește instrumente din Instagram, nu din alte platforme.

În acest videoclip găsești mai multe recomandări despre cum poți să-ți crești pagina de Instagram. 

Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate