Live

NOUTĂȚI

ENELI lansează single-ul „I Got What You Need”

ENELI lansează single-ul „I Got What You Need”

ENELI este un artist complet si complex; are tot ce-i nevoie pentru a confirma acest lucru: voce, talent, motivație, ambiție și melodii catchy. Drept exemplu este cel mai recent single, "I Got What You Need".

 
"I Got What You Need" este o compoziție care demonstrează perfecțiunea artistei în abordarea temelor universale, precum dragostea, dorința și forța interioară de a depăși obstacolele vieții.
 
Mai mult, piesa vorbește de o poveste despre pasiune și împlinire, transmițând că fiecare individ deține puterea de a găsi și de a oferi ceea ce are nevoie pentru a fi fericit.
 
Cu o carieră în plină ascensiune, ENELI a atras atenția industriei muzicale și a fanilor din întreaga lume cu talentul său incontestabil. A strălucit pe scena locală și internațională cu apariții live incendiare și colaborări muzicale inspirate.
 
În paralel cu lansarea melodiei, ENELI a pregătit și un videoclip ce surprinde atmosfera plină de viață și pasiune a piesei, completând astfel experiența.
 



ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au cucerit topurile muzicale se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate