Live

NOUTĂȚI

Emma și Cuza participă la cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!”

Emma și Cuza participă la cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!”

Doi dintre DJ-ii Radio ZU, Emma și Cuza, vor participa la cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, în echipe diferite. 


Emma și Cuza adoră provocările muzicale, așa că au acceptat să împartă scena la emisiunea „Te cunosc de undeva!”. Emma va face echipă cu Sore, iar Cuza - cu Emi.

„Să fii pregătit de transformare, dar să nu ştii în ce te transformi e adrenalină pură! Abia aştept să parcurgem drumul de la holul radioului, care ne-a facut cunoștință, la aventura de pe platoul #tcdu18!”, a declarat Emma.


Băieții de la Noaptea Târziu, Cuza și Emi, au prins deja experiență, pentru că e a doua oară când participă la această competiție. 

„Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că Te cunosc de undeva! e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet. Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult.”, a spus Cuza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CUZA (@cuza.nt)


Emma, Cuza, vă ținem pumnii! De abia așteptăm să vă ascultăm și să vă vedem transformați, dar cu același spirit ZU! 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate