Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran: Top 5 piese preferate din propriul repertoriu

Ed Sheeran: Top 5 piese preferate din propriul repertoriu

Ed Sheeran a publicat un videoclip pe TikTok, unde a lansat o nouă provocare: „Care e piesa ta preferată de pe fiecare album al meu?”


Prima persoană care a răspuns acestei provocări a fost chiar el. Așa am aflat care sunt piesele lui preferate, din propriul repertoriu: „The A Team”, „Tenerife Sea”, „Perfect”, „Tides”, „No Strings”.

Din 2011 și până în prezent, Ed Sheeran a lansat cinci albume, pe care le-a denumit după simboluri matematice: „+” (Plus), „X” (Multiply), „÷” (Divide),  „=” (Equals) „-” (Subtract).

„Nu vreau să fiu băiatul de pe afiș, vreau să-mi promovez albumul într-un mod diferit și m-am gândit să o fac prin culori și simboluri. Mi-ar plăcea să ajung în punctul în care oamenii văd un panou roșu, cu semnul „-” și să spună «Oh, Ed urmează să lanseze un album»”, a spus artistul într-un interviu.

Ascultă aici cele 5 piese preferate ale lui Ed Sheeran, din propriul repertoriu.

Care sunt piesele tale preferate de pe fiecare album?


The A Team - Albumul „+” (Plus)




Tenerife Sea - Albumul „X” (Multiply)




Perfect - Albumul „÷” (Divide)




Tides - Albumul „=” (Equals)

 


No Strings - Cel mai nou album, „-” (Subtract)

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate