Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran îți recomandă 3 piese pe care să le asculți în luna iubirii

Ed Sheeran îți recomandă 3 piese pe care să le asculți în luna iubirii

Despre Ed Sheeran, artistul britanic care va concerta pe 24 august 2024 pe Arena Națională din București, se știe că este un trubadur greu de egalat atunci când vine vorba despre muzica de dragoste.
Întreaga sa artă scrie și cântă despre amor. Artistul vine cu 3 recomandări de care ai putea să ții seama și pe care ai putea să le asculți în luna iubirii.

„Dragostea mă inspiră, mă face să simt că trăiesc, de la dragoste pornește totul, este unul dintre cele mai importante sentimentele pe care avem bucuria să le trăim în viața asta!”, a declarat Ed Sheeran.

 „No Strings”, inclus pe cel mai nou album, „-” (Subtract)„Perfect”, de pe albumul „÷” (Divide), are 3,6 miliarde de vizualizări pe YouTube

 

Tenerife Sea”, de pe albumul „X” (Multiply), are 20 milioane de vizualizări pe YouTubeCare e preferata ta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate