Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran donează 149 de perechi de boxeri unei organizații caritabile

Ed Sheeran donează 149 de perechi de boxeri unei organizații caritabile

Ed Sheeran a donat 450 de articole din garderoba lui unei asociații caritabile pentru copii - „East Anglia’s Children’s Hospices” (EACH) din Framlingham, Suffolk, Anglia.
 

 
Colecția de haine donată de Ed Sheeran către EACH include o gamă largă de articole: 20 de pulovere, 11 perechi de pantaloni, 14 pălării, 73 de perechi de șosete, 7 echipamente de fotbal ale echipei Ipswich Town (echipa lui favorită) și 149 de perechi de boxeri și 149 de boxeri, o parte dintre aceștia fiind purtați de bartist.
 
Articolele de îmbrăcăminte vor fi licitate pe eBay, iar prețul de pornire este de 9.99$. Licitația va avea loc în 3 etape, pe 16 și 26 noiembrie și pe 3 decembrie. 
 
Este un gest extraordinar. Generozitate lui Ed ne va ajuta să strangem sute de lire pentru organizația naostra caritabilă a spus Kevin Clements, directorul de comunicare și strângere de fonduri al asociației EACH.

Hainele nu vor fi curățate de Ed, dar suntem siguri că se vor vinde ca pâinea caldă. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate