Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran a câștigat procesul în care a fost acuzat de copierea piesei „Let´s Get It On”

Ed Sheeran a câștigat procesul în care a fost acuzat de copierea piesei „Let´s Get It On”

După ani de zile, Ed Sheeran a câștigat procesul de plagiat.


Procesul a fost inițiat de moștenitorul lui Ed Townsend, cel care a compus piesa „Let’s Get It On”, împreună cu Marvin Gaye. Acesta îl acuză pe Ed Sheeran că a copiat celebra melodie din 1973, „Let’s Get It On”, atunci când a compus piesa „Thinking Out Loud”, din 2015.

Ed Sheeran avea de gând să-și încheie cariera în muzică, în cazul în care ar fi fost găsit vinovat în procesul de plagiat.

„Dacă se întâmplă, renunț, mă opresc. Mi se pare cu adevărat jignitor să-mi dedic toată viața pentru a fi un performer şi un compozitor, iar cineva să minimalizeze asta.", a declarat artistul la audierea de luni, de la Curtea Federală din Manhatthan, potrivit Daily Mail.

Acest proces i-a adus lui Ed Sheeran multe zile agitate, dar a fost și o sursă de inspirație pentru noul lui album, „Subtract”, care se lansează azi, 5 mai.

Albumul e bazat și pe suferința artistului, atunci când a aflat că soția lui are cancer. Să transformi durerea în versuri, asta înseamnă putere. Congrats! Update: Ed Sheeran a câștigat procesul în care a fost acuzat de copierea piesei Let's Get It On a lui Marvin Gaye.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate