Live

NOUTĂȚI

Dua Lipa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Radical Optimism”

Dua Lipa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Radical Optimism”

Dua Lipa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Radical Optimism”, așteptat cu mult interes de fanii ei. 



 
Materialul cuprinde 11 piese scrise de artistă împreună cu o echipă de colaboratori, printre care Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. și Kevin Parker.
 
Dua încadrează acest album în genul „pop psihedelic”, menționând că „există pauze muzicale și un amestec de sunete diferite, iar când asculți cu ochii închiși, ți se prezintă o lume foarte vizuală”
 
Albumul a avut ca sursă de inspirație procesul de autodescoperire al artistei și face referire la experiențele de viață care păreau imposibil de înfruntat, dar care au fost depășite cu succes.
 
Am scris acest album în perioada mea de singurătate. Mereu ajungeam în studio cu o poveste amuzantă, și fiecare dintre ele a inspirat câte o piesă diferită. A existat o lejeritate și o sinceritate pe care nu le-am avut anterior” a spus Dua Lipa.
 
Pe album sunt incluse și hiturile „Illusion”, “Training Season” și “Houdini”.
 
„Radical Optimism” poate fi ascultat integral aici:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate