Live

NOUTĂȚI

DJ Project are o nouă voce feminină

 DJ Project are o nouă voce feminină

DJ Project este un proiect muzical românesc format din doi DJ și producători, Gino Manzotti și DJ Maxx. În lunga lor carieră, cei doi au colaborat cu o mulțime de voci feminine foarte cunoscute în România precum Adela Popescu, Mira, Andia, Ana Baniciu. 

În perioada următoare, DJ Project își va continua activitatea într-o nouă formulă, alături de Ioana Ignat. 

"Ne-am dorit de mult să colaborăm cu Ioana. Este una dintre cele mai bune voci din țară, iar prezența ei pe scenă suntem convinși că va aduce o mare bucurie în rândul fanilor DJ Project și nu numai. Suntem foarte fericiți și abia așteptăm să vă încântăm în noua formulă. Curând, vom lansa și 2 piese la care deja lucrăm intens", a declarat DJ Project. 
 
Ioana a răspuns cu bucurie acestei inițiative și a făcut anunțul oficial pe pagina ei de Instagram:
 
"Anul ăsta e plin de surprize! Pasiunea noastră pentru muzică ne-a adus împreuna și sper că sunteți la fel de entuziasmați ca și mine să ne vedeți în formula aceasta pe scenă. Noi abia așteptăm!". 
 
Și noi așteptăm cu nerăbdare să ascultăm noile piese DJ Project și Ioana Ignat!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate