Live

NOUTĂȚI

Fain & Simplu: Câștigătorii America Express - Bordea și Cortea. Dezvăluiri despre pericolele și provocările pe care nu le-ai văzut în emisiune

Fain & Simplu: Câștigătorii America Express - Bordea și Cortea. Dezvăluiri despre pericolele și provocările pe care nu le-ai văzut în emisiune

În noul episod Fain & Simplu, Mihai Morar i-a avut ca invitați pe câștigătorii celei mai așteptate finale a sezonului - America Express. Bordea și Cortea au povestit despre aventura lor peste ocean, cu toate secretele și provocările ei.

 
Un, dos, tres, finaliștii America Express! Bordea și Cortea au venit în studioul Fain & Simplu unde au povestit cu umor despre parcursul lor inedit în America Express și despre momentele pe care nu le-ai văzut în emisiune. Experiența celor doi în America de Sud nu a fost lipsită de pericole și provocări. Drumul lor către succes a însemnat mai mult decât ai putut vedea la televizor. 
 
Nelu Cortea a dezvăluit că înaintea plecării, a trăit momente de anxietate puternică, mai ales după ce a citit contractul încheiat cu America Express:
 
"Aveam în cap...Dacă pățesc ceva acolo? Pentru că, în contract, apare de vreo 3 ori cuvântul „moarte”. „În caz de moarte...”, „În caz de moarte...”, „În caz de moarte...”. Dacă nu mă mai întorc?".
 
Trebuie să știi că în afară de momentele care s-au văzut pe cameră, Bordea și Cortea, dar și alți participanți ai America Express, au trecut prin situații limită în această misiune. Cei doi au ajuns în locuri dintre cele mai periculoase din America de Sud, când a fost necesară intervenția securității. Drumul către punctul de întâlnire final, din India Catalina, a fost unul plin de emoții. 
 
"Este ceva incredibil acolo!", a declarat Bordea.
 
Cei doi comedianți nu sperau să câștige America Express, mai ales pentru că au avut o concurență puternică: Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Dacă vrei să afli mai multe despre aventura cuplului câștigător, Bordea și Cortea, pe Drumul Aurului, urmărește aici noul episod Fain & Simplu.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate