Live

NOUTĂȚI

digiTALES by Cat Music

digiTALES by Cat Music
Miercuri, 4 iulie, peste 500 de invitați din industria muzicală au pășit în era viitorului la digiTALES by Cat Music. S-au prezentat în premieră platforma catmusic.ME și cel mai nou proiect, hub-ul TRU-primul creative space dedicat creatorilor de conținut digital.
 
“Lumea s-a schimbat. La Cat Music am avut viziunea acestei schimbări acum 11 ani când am lansat canalul de YouTube Cat Music. Primul clip postat pe acel canal făcea în 2007 sub 50 de vizualizări pe zi. Este vorba de Cleopatra Stratan cu “Ghiță”. Astăzi, noul clip al aceleiași artiste face în medie 500.000 vizualizări pe zi, pe același canal”, a punctat Dan Popi pe scena digiTALES by Cat Music.

catmusic.ME este locul unde iubitorii de muzică pot avea acces la content exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, “behind the scenes”, galerii foto, dar și știri despre artiștii preferați. TRU, cel mai nou hub dedicat creatorilor de conținut adună sub umbrelă sa creativi din diverse domenii care au ca spațiu de lucru mediul online și adaugă la mixul creației factorul tehnic.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate