Live

NOUTĂȚI

De ce Ed Sheeran și Adele au refuzat să cânte la concertul dedicat încoronării Regelui Charles al III-lea

De ce Ed Sheeran și Adele au refuzat să cânte la concertul dedicat încoronării Regelui Charles al III-lea

Adele și Ed Sheeran au fost invitați să cânte la concertul care va celebra încoronarea Regelui Charles al III-lea, pe data de 7 mai 2023.

 
Pantru marele eveniment din mai, Regele Charles al II-lea a propus câțiva artiști și trupe care îi plac: Harry Styles, Ed Sheeran, Adele, Lionel Richie, Spice Girls.

Din păcate, Adele și Ed Sheeran au refuzat invitația din motive întemeiate. Cu o zi înainte de eveniment, Ed Sheeren susține un concert în Texas și îi este imposbil să ajungă în timp util la Londra.

Adele nu a anunțat nimic public, încă, dar presupunem că artista are același motiv pentru care nu poate participa la spectacol.

Viața de artist e plină de concerte, turnee, evenimente. Așa că suntem siguri că ambii artiști și-ar fi dorit să participe la eveniment, doar că nu o pot face din cauza programului încărcat.

Pentru această ocazie specială, au fost compuse șase compoziţii orchestrale, cinci compoziţii corale şi o partitură pentru orgă.

„O gamă variată de stiluri muzicale şi interpretări vor combina tradiţia, moştenirea culturală şi ceremonialul cu noile voci muzicale din zilele noastre, reflectând dragostea de-o viaţă şi sprijinul Regelui faţă de muzică şi arte”, precizează comunicatul de presă dat publicităţii de Palatul Buckingham.

Regele Charles al III-lea a cerut și o partitură de muzică grecească, în memoria tatăl său, care s-a născut în Corfu.

Dacă Adele și Ed Sheeran nu pot ajunge, venim noi cu #MuzicaAia. Avem și piese grecești.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate