Live

NOUTĂȚI

„Avatar: The Way of Water” depășește „Titanic”, fiind al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile

„Avatar: The Way of Water” depășește „Titanic”, fiind al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile

Filmul „Avatar: The Way of Water” s-a lansat acum două luni și în tot acest timp a reușit să strângă suma de 2.2433 miliarde de dolari, la nivel global.

 
În acest fel, „Avatar: The Way of Water” a depășit filmul Titanic și ocupă locul 3 în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Acesta a strâns suma de 2.2433 miliarde de dolari, în timp ce „Titanic” se bucură de 2.2428 miliarde de dolari, conform 20th Century Studios.

De-a lungul anilor, regizorul James Cameron a reușit să aducă 3 filme în top 5 producții cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei: „Avatar 1” (primul loc), „Avatar: The Way of Water” (locul al treilea), „Titanic” (locul al patrulea).
 
Pentru a sărbători, 20th Century Studios a realizat un nou videoclip, intitulat „Global Phenomenon”.



Primul film „Avatar” s-a lansat în 2009, a câștigat 3 premii Oscar și nerăbdarea fanilor pentru o continuare a acestei producții.

După mai bine de un deceniu de la primul filmul, „Avatar: The Way Of Water” spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), a provocărilor prin care trece pentru a rămâne în viață și tragediilor pe care le îndură.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate