Live

NOUTĂȚI

Daniel Buzdugan la 10 ani de ZU: „Aveam niște emoții cât Casa Poporului!”

Daniel Buzdugan la 10 ani de ZU: „Aveam niște emoții cât Casa Poporului!”
„Când sunt în fața microfonului, tot restul se suspendă!”, cam asta este starea lui Daniel Buzdugan atunci când se află ON AIR. De aici și verva pe care o are în fiecare zi de emisie.

Pe de altă parte, așa cum spune chiar el pe video de mai jos, se bucură de mingea la fileu pe care i-o ridică mereu colegul și prietenul Mihai Morar.

„Mihai Morar are o memorie de elefant. Îi zici muzică populară, îți scoate 500 de piese de muzică populară, îi zici muzică clasică, imediat se rezolvă, îi spui muzică anii '80, '60, '70, 2000. Omul ăsta este un calculator cu foarte multe fișiere!”, spune „cel mai nesuferit om din radio” :)))).

Partea cu „nesuferitul” a spus-o el, noi nu suntem de acord cu asta și avem și dovezi. Urmărește video ca să vezi că avem dreptate.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate