Live

NOUTĂȚI

Daniel Buzdugan: „Căutați pacea, mai mult decât dreptatea!”

Daniel Buzdugan: „Căutați pacea, mai mult decât dreptatea!”

Cel mai nou invitat la podcastul lui Damian Drăghici este chiar colegul nostru, Daniel Buzdugan.
 

Pe Buzdugan îl asculți în fiecare zi la Morning ZU, dar îl poți asculta și în alte emisiuni. De curând, Buzdugan a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici. Am ascultat episodul cu acesta și am rămas cu niște cuvinte utile pentru minte și suflet, așa că am zis să le împărtășim cu voi aici.
 
Într-o discuție din podcast, Buzdugan a spus că a trecut printr-un conflict cu un prieten. După nopți nedormite, vocea lui interioară l-a îndemnat să se roage. Iar atunci și-a dat seama că pacea e mai importantă decât dreptatea și decât orice obiect. Așa că l-a sunat pe acel prieten și i-a spus că nu mai vrea înapoi lucrurile pe care i le datora. 
 
La un moment dat, vocea din mine mi-a spus să merg să mă rog. Eram cu lumânarea în genunchi, citeam din psaltire, într-o seară, și în față mi-au apărut următoarele cuvinte: Căutați pacea, mai mult decât dreptatea.
 
Și atunci când pacea vorbește, lucrurile se rezolvă. După o perioadă, ei au devenit cei mai buni prieteni, iar Buzdugan și-a recuperat ce avea de recuperat, fără să fie nevoit să ducă acest conflict mai departe, la tribunal. 
 
Urmărește podcastul aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate