Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Translatorul Parlamentului European a plâns în timp ce traducea discursul lui Zelenski

VIDEO | Translatorul Parlamentului European a plâns în timp ce traducea discursul lui Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ținut unul dintre cele mai impresionante discursuri, în Parlamentul European, prin care a cerut ca Ucraina să fie membră UE cât mai rapid. 
 

În timp ce traducea discursul, translatorul Parlamentului European a fost copleșit de cuvintele lui Zelenski, încât a izbucnit în plâns.  
 
Luptăm doar pentru pământul nostru și pentru libertatea noastră”, a afirmat Zelenski, moment în care traducătorul nu s-a mai putut abține și a început să plângă. 
 
De altfel, întreg discursul lui Volodimir Zelenski a fost emoționant:
 
Nici nu știu cum să mă adresez. Nu pot spune «Bună ziua», nu pot spune «Bună seara», pentru că această zi nu este deloc bună pentru majoritatea dintre noi. Pentru unii e chiar ultima zi. Cetățenii Ucrainei se apară în aceste zile, plătind cu viața această apărarea a libertății", a transmis președintele Ucrainei. 
 
Vezi momentul în care traducătorul izbucnește în plâns, aici:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate