Live

NOUTĂȚI

Tata Vlad x Fain & Simplu: „Cel mai mare concert BUG Mafia a fost la Forza ZU”

Tata Vlad x Fain & Simplu: „Cel mai mare concert BUG Mafia a fost la Forza ZU”

Tata Vlad e noul invitat la podcastul Fain & Simplu by Mihai Morar. Cine e cu noi, ascultă noul episod și îl share-uiește cu prietenii!


Ce înseamnă BUG Mafia pentru tine? Tata Vlad i-a povestit lui Mihai Morar, în cel mai recent episod Fain & Simplu, despre cum a ajuns BUG Mafia să crească de la tarife de 75.000 lei vechi la cel mai scump artist din România.

Tot aici, Tata Vlad a spus că cel mai mare concert BUG Mafia a fost cel de la Forza ZU 2013, din Iași.

„Cel mai mare concert BUG Mafia a fost la Forza ZU, la Iași. Au fost 120.000 de oameni. Singura mea emoție pe scenă e dată de faptul că îmi doresc să funcționeze totul bine. Am foarte mare încredere în piesele noastre și mă bucur de fiecare concert, cu 100 de oameni sau cu 50.000 de oameni.”, a spus Tata Vlad la Fain & Simplu.



De ce s-a mutat Tata Vlad în Barcelona și care sunt planurile BUG Mafia la 30 de ani? Descoperi în noul episod Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Listen & Share!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate