Live

NOUTĂȚI

Christina Aguilera lansează o nouă variantă a videoclipului „Beautiful”

Christina Aguilera lansează o nouă variantă a videoclipului „Beautiful”

Îți vine să crezi că au trecut 20 de ani de când s-a lansat piesa „Beautiful”?

 
Christina Aguilera sărbătorește 20 de ani de când a lansat albumul „Stripped”, cu o nouă variantă pentru hitul „Beautiful”.

Noul videoclip a fost gândit și în contextul Zilei Internaționale a Sănătății Mintale. Așa că noul „Beautiful” descrie presiunea de a arăta perfect în mediul online.

„Pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Stripped și pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale, sunt onorată să împărtășesc cu voi o nouă variantă pentru videoclipul piesei Beautiful”, a spus Christina Aguilera pe pagina ei de Instagram. 

Noua variantă a videoclipului „Beautiful” va fi lansată pe 19 octombrie. Dacă vrei să fii printre primii care urmăresc videoclipul, stai cu ochii pe https://radiozu.ro/piesenoi 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate